sábado, 18 de mayo de 2024

El Festival Claca

 I ja han passat molts anys! Molts anys des que vam iniciar un projecte amb molta il·lusió, energia i esforç! En aquest temps hem anat sumant voluntaris, amistats, col·laboracions... I hem aconseguit les dues fites que ens vam proposar: omplir els carrers d'espectacles i apropar la cultura a tothom.


Aquesta cinquena edició arriba amb novetats artístiques importants: la primera companyia llançanenca, "I perquè no?"; el debut d'una companyia internacional, 'Les Bleus de travail'; l'entrada dels teatre a les llars amb 'Ventura' així com la participació d'artistes coneguts com 'Claire Ducreux' i 'La industrial Teatrera' al costat d'artistes amb propostes innovadores com la de  Quim Bigas. Aquest any, col·laboren amb el Claca per primera vegada el Museu de l'Aquarel·la i la Biblioteca Pere Calders de Llançà.

Però al mateix temps seguim mantenint-nos fidels a l'esperit amb què vam començar; una bona mostra n'és la continuació de les col·laboracions amb Besmina i amb Agitart.

Volem aprofitar aquesta presentació per agrair el suport que des de la primera edició ens han donat tant l'Ajuntament de Llançà (Àrea de Cultura) com la Diputació de Girona així com tots els col·laboradors que any rere any s'han sumat al projecte. Entre tots, volem agrair de manera molt especial la tasca d'en Quim Agustí, el nostre tècnic, que des del primer moment va creure en el projecte i que hi ha invertit moltes hores i esforços.

El Festival ha anat creixent durant aquests 5 anys...ha crescut en espectacles, en qualitat, en voluntaris, en ressó mediàtic, en repercussió econòmica i en estima dels vilatans de Llançà. El nostre objectiu és que aquest creixement no s'aturi i que acabi esdevenint una referència cultural al nostre país.

¿Qué es Cholloblog y por qué encuentra siempre las mejores ofertas?

Cholloblog es un popular sitio web dedicado a recopilar y compartir las mejores ofertas, descuentos y chollos disponibles en el mercado. De...