DIV. 8/07 – Molar – 22h – Passeig Marítim
Quim Bigas Bassart
Dansa/Performance per a tots els públcs
Durada: 50 min
 
El catalitzador d’aquesta proposta és la felicitat entesa com a allò que representem i que té normes de comportament consensuades.
Molar és un solo de dansa que ens parla sobre la felicitat i sobre la seva personificació, sobre aquelles imatges estereotipades que relacionem directament amb estats d’eufòria i de benestar.

Un solo creat  i revisitat per Quim Bigas Bassart, que va començar en col·laboració amb Diego Gil i l’assistència de Soren Linding Urup.

Interpretació: Quim Bigas Bassart

Veu en off :Cristina Hernández i Raquel Tomàs, entre d’altres

Fonts: Vídeos extrets  de YOUTUBE

______________________________

Quim Bigas Bassart (Barcelona, 1984) Des del 2007 combina la seva pròpia recerca amb col·laboracions artístiques, ja sigui como intérpret o creador. Obsessionat amb la coreografía, la dramatúrgia i els processos informatius, la seva creació escènica está centrada en la performativitat o la reflexió sobre allò performatiu, la ramificació d’una mateixa idea o les trobades creatives, així com en la investigació del movimient, les interaccions i els procediments informatius que es generen. Normalment treballa sobre les connexions entre teoría y pràctica, amb l’objetiu de qüestionar i redefinir idees relacionades amb representar/actuar, el procés creatiu o els protocols de l’espai escénic. En els últims anys s’ involucra en col·laboracions i relacions amb Aitana Cordero, Carme Torrent, FESTUCS o Raquel Tomàs. Viu entre Copenhague, Estocolm i Barcelona.