El Festival Claca compta amb l'espai Fira Circ, una fira de productes artesans, foodtrucks, tallers familiars i espectacles organitzat per AIXOPLUC. És un espai per a l'entreteniment, la diversió i la participació, apte per a tota la família.
Espai: Pineda del Port
Horari: Obert de 18.00h a 24.00h de divendres a diumenge
 
Programació dels tallers:
DIVENDRES DIA 8, de 18:00h a 21:00h. Tallers de maquillatge, globoflexia, bombolles de sabó i equilibris.
DISSABTE DIA 9, de 18:00h a 21:00h. JugaCirc.
DIUMENGE DIA 10, de 18:00h a 19:30h. Tallers de Circ.

DESCRIPCIÓ  DELS TALLERS

DIVENDRES DIA 8, de 18:00h a 21:00h. Tallers de maquillatge, globoflexia, bombolles de sabó i equilibris.
TALLER_BOMBOLLES

Globoflexia: Explicació i demostració de diferents figures ( flors, gossets, espases ). Els participants creen la seva pròpia figura.

Maquillatge: Taller on els nens i nenes seran pintats amb motius de fantasia.

Bombolles de sabó: Tothom pot gaudir de la màgia de les bombolles gegants. El monitor ensenya les tècniques necessàries per realitzar les bombolles de sabó amb tot tipus d’artefactes originals

Equilibris: Gaudeix d’un taller on hauràs de posar a prova la teva concentració, coordinació i destressa. Es tracta d’un taller on et divertiràs mentre descobreixes les teves habilitats.

DISSABTE DIA 9, de 18:00h a 21:00h. JugaCirc. Un espai de joc pensat per gaudir del món del circ de ben a prop

FOTO_12
JugaCirc és la darrera i més innovadora col.lecció de jocs de carrer per a la diversió de tota la família. L'espai de circ està format per sis petites carpes de circ, amb la seva pista corresponent,on podreu trobar tot tipus d'estris i jocs d'habilitat, amb espais diferenciats per poder practicar les diferents disciplines amb destresa i equilibri.

Malabars i jocs d'habilitat: amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, carioques...

Equilibris: amb xanques de mà, xanques de peu, hula hoops, monocicle, bicicleta d'aprenentatge, pedals d'equilibri, rul.los d'equilibris, ...

Els espais estan construïts artesanalment i pintats a mà, cuidant tots els detalls, per tal que tothom pugui gaudir d'un espai ple de caliu i color. Tot acompanyat de bona música, en un espai que no té edat màxima per poder-hi gaudir, des del més petit al més veterà; el joc es converteix en una simpàtica competició, i una competició en  un alegre joc familiar. Un tastet al món del circ per nens, nenes i adults.

DIUMENGE DIA 10, de 18:00h a 19:30h. Tallers de Circ.

 TALLER-CIRC_01
Et sorprendràs del que pots arribar a fer ! Uns malabaristes ens mostren les seves habilitats amb diferents elements del món del circ ( diablons, boles, plat xinès, pal xinès, maces, carioques, material d’equilibri etc… ). Ha arribat l’hora de comprovar que no hi ha trampa ni cartró, podem provar tota classe d’estris que només hem vist en espectacles, sota la supervisió i assessorament dels monitors especialitzats en el món de l’espectalce i en la pedagogia específica del circ. Activitat participativa per a nens i adults, amb diferents parts : l’iniciació ( que consta d’una demostració per part dels monitors, el taller ( contacte amb els diferents elements ), i l’exhibició ( exhibició de coreografies per part dels monitors ). Els tallers reforçen el joc i estimulen la creativitat, el treball en grup i la coordinació.

Hola!El Festival Claca és un festival gratuït d´arts escèniques a l´aire lliure que es celebra a Llançà.Us hi esperem!